CuTe Gurlz N EnsYem BoyZ..

Monday, March 7, 2011

GIVEAWAY PERTAMA: Jom Blogwalking Contest!! ^-^



Assalamualaikum..
Sape nak jersi free??
Quality Al-Ikhsan punya..
Yang xtaw nk watpe ngan baju tu 
blh la hadiahkan kt adik2,abang2,abah2 korang..
 Haa.. lao nak jom kte join contest Abgteror nie..
nie da second contest aku join..saje suki2 nk try..hehe



TARIKH MULA: 23 Februari 2011
TARIKH TUTUP: 23 Mac 2011
PENYERTAAN: Semua Yang Berminat
SEBARKAN SEKARANG UNTUK PENYERTAAN!!! 
SYARAT PENYERTAAN:..........

Syarat Penyertaan: 
Mestilah warga Asia Tenggara, tidak menggunakan auto blogwalking, tidak hisap dadah, tak buat maksiat, tak minum arak, solat jangan lupa yea, tidak pernah menderhakai kedua ibubapa, tak pernah buang bayi, tak pernah lumba haram, tak terlibat dengan masalah sosial, tak ponteng skolah dan tak pernah pecah rumah. Kalau nak folow, folow la....lau tak pun still sah penyertaan.

Cara-cara Penyertaan:
1. Ambil banner dan pamerkan ke blog anda selama kontest ini berlangsung.
2. Abgteror tak wajibkan sesiapapun untuk membuat entry atau tag rakan. (kalau nak alhamdulillah, syukur, tuhan jea yang dapat balas jasa baik anda) Abgteror benarkan untuk copy paste post ini.
3. Cara blogwalking mestilah melalui klik banner yang diberikan. (untuk mendapatkan referal blog, bukan dari shoutmix)
4. Abgteror mungkin akan kurangkan bw untuk tidak berlaku ketidakadilan. (bukan sombong)
5. Pemenang akan ditentukan mengikut jumlah link terbanyak dalam stat refferal.
6. Sila sahkan penyertaan anda di ruangan komen.

HADIAH:
Seorang pemenang yang telah dinilai akan memenangi Jersi Negara atau Kelab pilihan sendiri ( Kualiti Al-Ikhsan ). Hadiah akan dipos kepada pemenang. Kalau pemenang di Kuala Lumpur atau Puchong atau Perlis sahaja yang akan dihantar sendiri oleh abgteror. Bagi peserta dari Indonesia, beri masa sikit ok. Hadiah buat pemenang ke-dua dan ke-tiga akan dipertimbangkan.

jersi harimau malaya~
sape nak sila angkat kaki! =p

p/s: kla..selamat bercontest la ye..nk sambung ngedate ngan incik analysis nie..huk2
thanks abgteror coz follow blog yg x seberape nih..huhu. bz pon ley singgah memfollow jgk..tq! hihi


2 comments:

  1. gud luck ye kamu..:)

    meh ke rumah..
    ~oh student!~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  2. thanks awk..wokey..keep in touch~ hihi ^-^

    ReplyDelete

Tawaran Baek Punyer ni! sile lar klik cni..free of charge~ hihi ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


I changed my font at scrappinblogs.blogspot.com